Szórakozás

VV Jerzy szájjal bűvölte a kígyókat

Laci távozást még mindig emésztik a játékosok, a Szépfiú pedig hősien helytállt a bátorságpróbán.

A luxusbörtön Mackójának távozása rádöbbentette a Villalakókat, hogy bizony egyáltalán nem vezet jóra, ha elfojtják a sérelmeiket. Anikó ezért úgy döntött, ő bizony nem hallgatja el tovább, kivel mi baja van. Megmondta Évának, hogy nagyon zavarja, hogy a múltkor azt mondta róla, hogy nem bízik benne. Béciben azonban kellemeset csalódott, mert sose gondolta volna, hogy ismét barátok lesznek.

KÉPREGÉNY

Éva rengeteget agyal azon, hogy kire rakja a következő kiválasztó jelét. Benne már tudatosult, hogy mindenki egyre közelebb kerül a fináléhoz, és a főnyereményhez. Ezek után azt hinnénk, mindent megtesz, hogy ne kerüljön bajba, lefekvéskor mégis szabályt szegett, mert a szaunában töltötte az éjszakát. A Laci nélküli első reggel nagyon megviselte a valóságshow-hősöket. Béci például annyira magányos volt, hogy a testőr felsőjében mászkált.

Majd elérkezett a napi jutalomjáték ideje. A versenyzők egy lelakatolt tortát kaptak, a lakatokat nyitó kulcsok rejtekhelyét pedig fejtörők alapján kellett megtalálniuk. A feladatot időre kellett teljesíteniük, mert a süteményben egy időzítő ketyegett, ami, ha nem nyitják ki időben felrobbantja a tortát a visszaszámlálás végén. Az első pár fejtörőt gyorsan megfejtették, de egy kifogott rajtuk, letelt az idő, és a torta felrobbant.

Péntek este a Villalakók azt a feladatot kapták, hogy írjanak egymásnak levelet, mintha azt a címzett rokonai írták volna. Mindenki igyekezett kedveseket üzenni a másiknak, ám Alekosz megint nem érezte hol a határ az ugratás és a bántás között. Ő Anikónak édesanyja nevében írt levelet, amivel annyira megbántotta a lányt, hogy a Rosszkislány perceken keresztül csak sírt.


A nézők péntek este Jerzyt küldték bátorságpróbára. A Szépfiú minden akadályt és félelmét leküzdötte, hősiesen helytállt, és öt koronggal távozott, így mindenkinek jutott vacsora.


AJÁNLOTT LINK:

JERZY ÖTÖSRE VIZSGÁZOTT A BÁTORSÁGPRÓBÁN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik