Szórakozás

Zalatnay és Gianni A Nagy Duett első kiesői

Hiába adtak bele mindent a Funky Groove előadásába, a legszenvedélyesebb kettősnek kellett elsőként távoznia.

Péntek este 10 páros lépett színpadra a TV2 új celebes-énekes show-műsorában, A Nagy Duettben, ahol profi zenészek énekeltek együtt olyan hírességekkel, akik eddig talán csak a zuhanyfülke biztonságában dudorászgattak, ott is csak nagyon halkan.

Az este Till Attila és Tóth Gabi produkciójával kezdődött, majd Árpa Attila és Falusi Mariann egy Elvis Presley dallal nyűgözte le a zsűrit. Orosz Barbara és Ganxsta Zolee a 16 tonna fekete szén című számot adták elő a Republictól, Hajdú Péter pedig – Zoltán Erika oldalán – angol kiejtésével lopta be magát az ítészek és a nézők szívébe. Peller Mariann duópartnere, Bereczki Zoltán fél órával a kezdés után érkezett meg a TV2 stúdiójába, az énekesnek ugyanis Pécsett volt koncertje, a csatorna ezért repülővel hozatta Budapestre.

A fellépők sorában ezután az SP-Iszak Eszter páros következett, akik egy igazán erotikus előadással fokozták a hangulatot, míg Caramel és Trokán Nóra szerelmes egymásranézésekkel keltettek gyanút a zsűritagokban. A megújult külsővel tündöklő Zalatnay Cini és párja, Gianni mindent beleadtak a Funky Groove előadásába, ez azonban, mint később kiderült, kevésnek bizonyult. Míg a Tóth Vera és Rákóczi Feri alkotta duó mindenkit lehengerelt, addig a Táncdalfesztiválok sztárja és az olasz szívtipró a zsűri döntése és a nézők szavazati alapján az est leggyengébb produkcióját adta elő, így nekik kellett elsőként távozniuk a versenyből. Őket egyébként nem sokkal előzte meg a Ganxsta-Orosz duó, valamint Szekeres Adrienn és Harsányi Levente.

Az est zárásaként egy nem mindennapi páros állt össze: a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi és a tinik újdonsült kedvence, Fluor a Mizu című dalt adta elő A Nagy Duett színpadán.


AJÁNLOTT LINK:

A Nagy Duett weboldala (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik