Szórakozás

Megénekeltették a járókelőket A Nagy Duett sztárjai

Megkezdődött a visszaszámlálás A Nagy Duett-premierig.

Egy nappal a start előtt Till Attila a röhögőgörcstől, a modellből lett műsorvezető, Iszak Eszter az ájulástól fél. Rákóczi Feri és Tóth Vera a hancúrplaccra esküszik, Harsányi Levente és duettpartnere pedig – bár még el sem indult a show-műsor – máris a turnén gondolkozik.

Tóth Gabi és Till Attila hasonlóképpen magabiztos páros. Ők is pontosan tudják, hogy a pénteki, első adás után is ott lesz a helyük a Nagy Duett folytatásában. A vadóc énekesnő amúgy is jó formában van, a közelmúltban 12 kilótól szabadult meg. Ráadásul a celebpáros már jól ismeri egymást a Megasztár 2 adásaiból.

Rákóczi Feri önbizalmát partnere, Tóth Vera a közös erényükkel, azzal a bizonyos hancúrplaccal erősíti, ami a műsorvezető hasizmait takarja el. De Vera szerint egy férfi egyébként is attól férfi, ha duci és szőrös. Titokban már el is nevezték magukat A Nagy Duett pufi párosának.

Az aktuális tinisztár, SP társa, a VIVA tv műsorvezetője, Iszak Eszter már most rettentően izgul, és attól fél, hogy elájul majd a színpadon. SP mellett azonban nincs mitől tartani Eszternek, a profi előadó nemcsak az éneklésre figyel nagyon, hanem a színpadi mozgásra is. Sőt, a popsztár annyira belejött a tanításba, hogy különórákat is szívesen vállal.


A premier előtt, szerdán a Nagy Duett sztárjai babarózsaszín turnébuszukkal Budapest utcáit rótták, és szórakoztatták a járókelőket. A legszerencsésebbek felszállhattak a járgányra, és a duókkal együtt róhatták a várost.


AJÁNLOTT LINKEK:

Hancúrplacc, para és turnétervezés – Készülnek A Nagy Duettre a sztárok (TV2.hu)
Babarózsaszín busszal turnéztak A Nagy Duett sztárjai (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik