Szórakozás

Már hangolnak a celebek A Nagy Duettre

A pénteken debütáló sztárduók most próbáltak először közösen, mindezt kattogó vakuk és kamerák kereszttüzében.

A daloló celebeknek nem elég hirtelenjében viszonylag vállalható szinten énekelni megtanulni, bizony a táncparketten is bizonyítaniuk kell majd. Molnár Ferenc Caramel Trokán Nórát tréningezi, de a Megasztár egykori versenyzője jobban izgul, mint tanítványa.

Kiderült az is, hogy Hajdú Péter bizony lámpalázas is tud lenni, és rettenetesen fél az énekléstől. „Én énekelek ráadásul egy ország előtt, ebbe még belegondolni is borzalmas. Nem tudom, mi lesz velem” – nyilatkozta az Aktív stábjának a show-man.

Peller Mariann szintén joggal pályázhat a legizgulósabb magyar híresség címére, annak ellenére, hogy duettpartnere, Bereczki Zoltán mellett még színész nővére is segíti őt a felkészülésben. Mariannt egyelőre senki és semmi nem vigasztalja, de azt ígéri, a pénteki élő adásig minden a legnagyobb rendben lesz.


A Nagy Duettben sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.

Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el, adásonként elbúcsúztatva a leggyengébbnek ítélt duót.

A szereplők között egyébként még ott lesz Tilla, aki Tóth Gabival alkot egy párt, Orosz Barbi Ganxsta Zolee-val készül hétről hétre, hogy ők legyenek a legjobbak. A tinisztár SP a VIVA TV műsorvezetőjének, Iszak Eszternek az oldalán száll harcba, Rákóczi Ferenc Tóth Verával, Harsányi Levente pedig Szekeres Adriennel ragad mikrofont.

AJÁNLOTT LINK:

A Nagy Duett – Az első közös próba – Gianni “félek” jele (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik