Szórakozás

Alekosz megmutatta, mennyire bátor

A Villa Okostojása hiába könyörgött Évának, hogy ne öntse rá a kígyókat, a lány nem figyelt rá.

Vidáman indult a Villalakók első napja a luxusbörtön dzsungelében: Béci jókedvűen ébredt, Anikó sem volt rosszkedvű, sőt: széles mosollyal köszöntötte Alekoszt. A görög nőcsábász azonban Éva hergelése helyett Anikóra fókuszált, sértő szavakkal bombázta a lányt. Alekosz viselkedése gyorsan lehervasztotta a Rosszkislány arcáról a mosolyt.

A jutalomjáték folytatásában kedden Anikó, Béci és Laci tehette próbára magát, fóliába csomagolva. A feladatuk látszólag egyszerű volt: fel kellett állniuk. Ez azonban nem sikerült mindenkinek, a Villa mackója a földön ragadt.


Elindult a Csillag születik, ezzel együtt a Csillag születik Webcsillag játéka az RTL Klub weboldalán, amelyre bárki jelentkezhet, 3 perc hosszúságú kisfilmekkel. Az elkészült filmeket a Csillag születik zsűrije fogja értékelni és végül a legjobbnak ítélt produkció alkotója 500 ezer forintot és egy notebookot nyer. Az egyetlen kikötés, hogy a mű címe legyen: Szivárvány. Most a Villalakók is lehetőséget kaptak, hogy részt vegyenek a játékban és elkészítsék saját kisfilmjüket. Eleinte mindenki lelkes volt, ám Alekosz egyelten szóval elintézte, hogy Anikó kiszálljon a játékból, sőt: a végére Éva is nemet mondott a feladatra.

És eljött a bátorságpróba ideje: az online szavazók kedden Alekoszt küldték bátorságpróbára, ő pedig ment is. Összekötözött kézzel-lábbal kellett befeküdnie egy kádba, ahova segítője, Éva bogarakat, kígyót, férgeket öntött. A görög harcos majdnem 100 százalékos teljesítményt nyújtott.


AJÁNLOTT LINK:

HŐSIESEN VESZIK AZ AKADÁLYOKAT A VILLALAKÓK (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik