Szórakozás

Összeállt A Nagy Duett zsűrije

Egyetlen női tagként Balázs Klári mond majd ítéletet. Őt pedig két férfi erősíti: Dobrády Ákos és Kasza Tibi.

Falusi Mariann, Szekeres Adrien, Zoltán Erika – ők azok többek között, akik már megtalálták a párjukat a TV2 hamarosan induló, új szuperprodukciójában. De van egy hölgy, aki két társat is kap a versenyhez, ő pedig nem más, mint Balázs Klári, A Nagy Duett zsűrijének egyetlen női tagja.

Mindenki, de legfőképp Gyuri bácsi Klárikája a 70-es években kezdte karrierjét, majd ’81-ben már szólóban szerepelt a Tánc-és popdal fesztiválon. Most, 2011-ben pedig már ő osztja a pontokat. Ám nem egyedül, hanem két erős férfival: Kasza Tibivel és Dobrády Ákossal.

Kasza Tibi a Crsytal frontembereként robbant be a köztudatba, dalaikkal pedig sikert sikerre halmoztak. De a zsűritag már bőven megmutatta sokoldalúságát, szólókarrierbe kezdett, profi fotósnak állt, és a legújabb, Kínában forgatott klipjével már az ország határain túl is bemutatkozott.

Dobrády Ákos a TNT nevű zenekarral vált ismertté, és az elmúlt 15 évben megszámlálhatatlan slágert írt. 2005-ben egy hatalmas koncerttel búcsúzott a duó, és Ákos is szólóénekesként folytatta tovább. Legutóbb szerelmével, a világhírű énekesnővel, Emiliával énekelt duettet, így pontosan tudja, hogy mennyi időbe és energiába kerül egy ilyen produkciót összehozni.

Persze minden zsűritag becsüli a duettre kész hírességeket, de hogy mennyire lesznek majd szigorúak velük, az kiderül jövő hét pénteken.

AJÁNLOTT LINK:

Egy hölgy két párt kap A Nagy Duettben (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik