Szórakozás

Levetkőzik a Jóban Rosszban sztárja

Cseke Katinka úszik a boldogságban, mióta tunéziai párja személyében rátalált a szerelem. Attól sem riadt vissza, hogy egy férfi magazinnak ledobja a ruháit.

Mint arról korábban beszámoltunk, Cseke Katinka életét egy augusztusi egyiptomi utazás változtatta meg, mikor megpillantotta Hasseint, a szálloda animátorát. A Jóban Rosszban színésznője hét hónapja boldog arab párjával.

Bodolai Böbe megformálója már ötször utazott Egyiptomba kedveséhez, a szerelmesek a négyezer kilométeres távolság miatt csak kéthavonta egy hétig tudnak együtt lenni. Legközelebb tavasszal, Tunéziában találkoznak majd. Addig telefonon vagy interneten tartják a kapcsolatot.

Katinka Hajdú Péter Frizbi című műsorának felvételén azt is elárulta, hogy Hasseine egy hónapja már a kezét is megkérte. A tunéziai származású férfi kedvéért az elmúlt öt hónapban tizenöt kilót dobott le magáról, „fölöslegesen”. A kiszemelt férfi ugyanis rajong Katinka gömbölyded idomaiért, amelyeket hamarosan egy ország megcsodálhat egy férfimagazin oldalain.

A színésznő eredeti melleire a legbüszkébb, még mindig feszesek a keblei, annak ellenére, hogy 10 hónapig szoptatta kislányát. Katinka egyáltalán nem szégyelli azt, hogy teste már nem olyan, mint gyermekvállalás előtt és ennek nyomait nem szándékozik műtéti úton eltüntetni sem.

AJÁNLOTT LINK:

Cseke Katinka ledobja a ruháit (NapiÁsz Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik