Szórakozás

VV Gigit sokkolta a kinti való világ

A Villa amazonja első szabad napján az ismertség árnyoldalait tapasztalta meg.

Földön fetrengett, ugrált és a rosszullét kerülgette. Óriási feszültség és az utolsó pillanatokig kiélezett csata – a ValóVilág negyedik szériájának legszorosabb párbaját nyerte meg vasárnap este Éva.

KÉPREGÉNY

Gigi adás után azonnal a szülei nyakába ugrott, majd az RTL Klub székházának egyik emeletén szembesülnie kellett a róla készült pikáns újságcikkekkel. A táncos lány csak hüledezett a több száz írást meglátva, 20 percig el sem akart mozdulni a lapok mellől, és mosolygott a róla megjelent tucatnyi, – szerinte valótlan – állításon. Mint mondta, soha nem gondolta volna, hogy ekkora botrányt kavarnak majd korábbi munkái, és így kiforgatják a múltját.

A Rácz lány továbbra sem érti, hogy miért támadják ennyien, mint ahogy azt sem, hogy miért kellene szégyenkeznie. Elismeri, valóban részt vett az Erotika Kiállításon, és voltak korábban erotikus munkái, de soha nem vetkőzött le, csak hostesskedett.

Sosem szerepeltem pornóban, ez egy játékfilm volt, amelyben fürdőruhás jeleneteim voltak. Sok helyről hallom, hogy én pornóztam, akik ezt mondják, azok vagy többet tudnak, mint én, vagy hatalmas fogalomzavarban szenvednek. – mondta Gigi az RTL chatelőinek

Giginek az fáj a legjobban, hogy szüleit nagyon megviselték az őt ért támadások. Ebből a szempontból örül, hogy kiesett a Villából, mert így végre meg tudja védeni magát és szeretteit. Az RTL Klub Reggeli című adásában hétfőn azt mondta, nem fogja annyiban hagyni a bulvársajtó rágalmazásait, még azt sem tartja kizártnak, hogy peres útra viszi az ügyet.

A Testvérpár lány tagja tele van tervekkel, talán 48 órás napok sem lennének elég hosszúak, ahhoz, hogy minden álmát valóra váltsa.

Két iskolát is félbehagytam, tanultam pénzügyet, meg jártam bölcsészkarra is, ezeket szeretném befejezni, mert mindkét diplomára nagyon vágyom. X-Faktoros vagy Csillag Születikes ambícióm nincsenek, de ha Béci is kijön, akkor szeretnénk számokat csinálni, és amíg fiatal vagyok, addig a modellmunkáimról sem szeretnék lemondani. – tette hozzá az ambiciózus lány


AJÁNLOTT LINK:

Elszabadult a pokol az amazonok párbaján (RTL Klub)
GIGI: ÖRÜLÖK, HOGY MINDENKI JOBBAN TUDJA, MIT CSINÁLTAM A MÚLTBAN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik