Szórakozás

Janicsák Veca szépségszalonra cserélte a színpadot

Az X-Faktor énekesnője saját üzletet nyitott. Egy régi álma vált ezzel valóra.

Saját vállalkozásba kezdett Janicsák Veca – értesült a NapiÁszOnline. A fiatal lány nővérével, Reginával április elsején nyitották meg első közös üzletüket. A szépségszalon az V. kerületben található, és mindenféle földi jóval várja a szépülni vágyó hölgyeket.

A WAXX Szépségszalonban többek között biofodrászat, biokozmetika és stílustanácsadás is a szolgáltatások között szerepel, ráadásul a vendéget igazi sztárként kezelik, aki a legjobbat érdemli. Az elmúlt időszakban nagyon sok fodrász, kozmetikus, sminkes munkáját láttuk. Tudjuk, mire van szükség a hétköznapokon, tárgyaláson vagy egy ünnepi-, színpadi megjelenéskor – jelentette ki határozottan Veca, aki minden igyekezetével azon van, hogy a legjobbat nyújtsa a vendégeknek.

A gyönyörű énekesnő természetesen azért az éneklést sem hagyja abba, több hónappal a tehetségkutató vége után is egymást érik a felkérései. Nemrég a Nők Lapja című magazin szavazásán az első helyen végzett az elmúlt tíz év meghatározó női alakjai között, majd nem sokkal később megkapta a legszebb hajú sztárnak járó elismerést a Glamour Women of the Year díjátadón.

AJÁNLOTT LINK:

Janicsák Veca vállalkozásba kezd (NapiÁszOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik