Szórakozás

VV Gigi: vállalom a múltamat

A táncos lány szerint a bulvársajtó eltorzította a tényeket, semmi olyat nem tett, amiért szégyenkeznie kellene.

A vasárnapi párbaj vesztese az RTL Klub Reggeli című műsorában kezdte a napot: villabeli élményiről, előéletéről és a jövőbeli terveiről kérdezték.

Gigi még most sem fogta fel, hogy számára véget ért a ValóVilág, már most visszavágyik a luxusbörtönbe, hiányzik neki a napi rutin és a megszokás. Mint mondta, ő is meglepődött a párbajon, mikor látta, hogy az eredmény váratlanul megfordult, de úgy gondolja, számítani lehetett erre, hiszen miután a nézők megtudták, hogy melyikük áll vesztésre, az Éva-rajongók – érthető módon – mindent elkövettek azért, hogy visszajuttassák kedvencüket.

Gigi a beszélgetés alatt nem kerülhette el a múltját érintő kérdéseket sem. A táncos lány elárulta, rögtön, miután kiesett, a valóságshow szerkesztői megmutatták neki a róla megjelent cikkeket és címlapokat. A Rácz lányt – elmondása szerint – sokkolta, hogy miket írtak róla, miközben ő a Villában tengette mindennapjait, véleménye szerint ugyanis a bulvársajtó eltorzította a tényeket.

„Nem gondolom, hogy olyat tettem volna az életemben, amit nem tudnék vállalni, és vállalom is, meg fogom, csak én úgy gondoltam, mikor bejöttem ide, hogy nincs akkora jelentősége ennek a dolognak, hogy én ezt felhozzam” – utalt az erotikus munkáiról elhíresült volt villalakó. Hozzátette: ebből a szempontból örül, hogy kiesett a játékból, mert ezeket a vádakat minél előbb tisztázni szeretné.

Gigi azt is elárulta, tudott arról, hogy szerelme, Jerzy korábban szintén vállalt erotikus munkákat, éppen ezért nem érte meglepetésként, mikor otthon meglátta a pletykalapokat. Elfogadja és megérti, hogy a Szépfiúnak a megélhetés érdekében egyszer-kétszer olyan felkéréseket is el kellett vállalnia, amelyek nem vetnek rá túl jó fényt. Mint mondta, ez egyáltalán nem fogja megmérgezni a kapcsolatukat, és továbbra is kitart szíve választottja mellett.


AJÁNLOTT LINK:

Gigi lett a Párbaj vesztese (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik