Szórakozás

Fábry csúnyán elbánt legjobb barátjával

A show-man kirúgta több mint tíz éve hűséges kollégáját.

Pár héttel ezelőtt a Bors című napilap cikksorozatot készített Fábry Sándorról, amely az Esti Showder néhány munkatársának interjúja alapján készült. Az írás megjelentetése előtt a kész anyagokat a produkció tanácsadója, és egyben a műsorvezető egyik gyerekkori barátja nézte át, aki ugyan egy szót sem nyilatkozott, de segítőkészsége végül bajba sodorta. Fábry ugyanis éktelen haragra gerjedt, és kirúgta kollégáját, mondván, hogy visszaélt a bizalmával és elárulta őt – írja a Bors. Az újdonsült apukát többek között az dühítette fel, hogy az egyik cikkben anyagi helyzetére és befektetéseire is kitértek.

A Showder egyik munkatársa a lapnak elárulta, az elküldött munkatárs több mint tíz éven át volt hűséges és megbízható kollégája Fábrynak, és tevékenyen részt vett abban, hogy a produkció az egyik legsikeresebb műsor legyen a hazai televíziózásban. Ráadásul nem is csupán kolléga volt, hanem sokkal több annál: gyerekkori barátja, együtt nőttek fel, nagyon közeli kapcsolatban álltak egymással. A műsorvezető azonban az eset után kijelentette, hogy látni sem akarja többé, örökre megtagadta a barátját.

A napilap megkereste Fábry kollégáját és barátját, aki nem kívánt névvel szerepelni és lemondóan csupán annyit közölt: „Ennek valamiért így kellett történnie.”

AJÁNLOTT LINK:

Fábry kirúgta legjobb barátját (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik