Szórakozás

Szíj Melindát ismét megalázták

Ezúttal Majka töltött fel egy képet az egyik közösségi oldalra, amin a Megasztár énekesnőjét gúnyolja ki vicces testtartással, táskával a kezében.

“Szíj Melinda Barcelonába megy” – ezzel a címmel osztotta meg a képet üzenőfalán az ózdi rapper, aki talán nem is gondolta, mennyire sértő lehet egy viccesnek szánt mondat. Az Új Ász felkereste Melindát, hogy megkérdezze: a Hajdú Péterrel történt balhé után mit szól az újabb sértéshez. De az énekesnő hallani sem akart a bulvárjellegű eseményekről, így az sem érdekelte, hogy ezúttal ki űzött belőle viccet. Mint mondta, csak a szakmai dolgokkal foglalkozik innentől kezdve.

A korábbi tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy Majkának sem fog egykönnyen megbocsátani, mint ahogy Hajdú Péternek sem, aki a Frizbiben Szíj Melinda-táskákkal poénkodott, már nem először.

Persze Majka már most is elnyerte büntetését, egyik ismerőse ugyanis célzatosan azt írta a kép alá: “Olyan képet mutass, amikor Dundika Barcelonába megy!” – utalva a pár nappal ezelőtti ferihegyi botrányra, amikor a TV2 műsorvezetőjét fotóriporterek kapták lencsevégre titkolt kedvesével, Dundikával, amikor éppen Barcelonába készültek elutazni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Majka (Majoros Péter) adatlapja a Facebookon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik