Szórakozás

Ördög Nóri Amerikában romantikázott

A tengerentúlon lazított és gyűjtötte a pozitív energiákat, élményeket, hogy itthon ismét teljes erőbedobással dolgozhasson.

A nagyszabású országos sikerű tehetségkutatók szerkesztése és műsorvezetése közben nem kis naptári egyeztetés után Ördög Nóri a férjével, Nánási Pállal meg sem állt Amerikáig. A korai nyaralás miértjére pedig egyszerű a magyarázat.

„Gyakorlatilag decemberig megvan az időbeosztásunk erre az évre. A CSISZ és az X-Faktor miatt pontosan ki lehet számítani, hogy mi történik, és annyira pontosan látszott, hogy nem lesz más időpont az évben, amikor el tudunk menni nyaralni, hogy fogtuk magunkat, kiszúrtuk ezt a két hetet és gyorsan elmenekültünk” – mondta a műsorvezető a Fókusz csütörtök esti adásában.

Két hetet töltöttek az Egyesült Államok nyugati partján. Ebbe belefért egy pár napos hajóút is, egy hatalmas óceánjárón, ami Nóriék számára valódi mennyország volt.

A műsorvezetőre jócskán ráfért a pihenés. Az X-Faktor vége óta a Reggeliben ébreszti a nézőket már kora hajnalban, de közben már a következő X-Faktor is készül, és persze a Csillag születik, amelynek első adásáig már csak egyet kell aludni. A tehetségkutatóban Nóri, ahogy korábban is, nem csak műsorvezetőként, de szerkesztőként is részt vesz, és már jó pár héttel az adás előtt elkezdődött a kemény munka.

A tavaszi vakáció idejére tényleg sikerült teljesen elfelejtenie a munkát, beleszerettek az amerikai életérzésbe, de Nórinak hamar vissza kell rázódnia, hiszen szombaton este már teljes fényében tündököl majd új műsorvezetőtársával, Nagy Sanyival együtt a Csillag születik színpadán.


AJÁNLOTT LINK:

Ördög Nóri Amerikába szökött (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik