Szórakozás

Ördög Nóri nem nőhet Balázs fejére

A csinos műsorvezetőnek lapos talpú cipőt kell viselnie Sebestyén Balázs mellett.

Ördög Nóri egy egyszerű, lapos talpú saruban állt színpadra szombat este az X–Faktor első döntőjén. A Blikk úgy tudja, szándékosan kellett ilyet felvennie. A lap információi szerint ugyanis Balázs kifejezett kérése volt, hogy Nóri ne nőjjön a fejére, amit állítólag még szerződésbe is foglaltatott. A tehetségkutató műsorvezetői azonban cáfolják a híreszteléseket.

„Egyáltalán nem volt ilyen kikötésem, hiszen nem az alapján vállalok el egy munkát, hogy a műsorvezetőtársam magas sarkút vesz-e fel mellettem, vagy sem. Valószínűleg azonban szándékosan adtak Nórira lapos talpú cipőt, hiszen hülyén mutatnánk egymás mellett a színpadon, ha magasabb lenne, mint én” – árulta el Balázs.

Nóri szintén nem csak a magasságukkal indokolta a lapos sarut:

„Egyértelműen Balázs stílusához és magasságához öltöztetett Tamás engem is. Az X-Faktor ugyanis sokkal lazább, mint egy Szombat esti láz vagy egy Csillag születik, ezért engem sem egy olyan elegáns ruhába öltöztettek, amihez dukál a magas sarkú. Egy magas nő egyébként is könnyen érzi magát kényelmetlenül magas sarkúban, hiszen attól úgy tűnik, mintha nagydarab lenne” – mondta a csinos műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik