Szórakozás

Gigit viszi párbajozni Éva

A szerelmespár az utolsó percig veszélyben volt. A Törtető végül a Villa amazonjára tette a zöld kendőt.

Szombaton a valóságshow-hősök úgy döntöttek, Évával nem szeretnének többet egy fedél alatt élni, ezért a Villa vadmacskájának kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen a párbajig. A Törtető a kiválasztás óta folyamatosan azon gondolkozott, hogy kit vigyen ki magával a megmérettetésre. Azt azonban már előre kijelentette, hogy nem akar kockáztatni, és hazamenni sem, ezért az általa leggyengébbnek tartott játékost fogja választani, hogy minél nagyobb esélye legyen visszakerülni a luxusbörtönbe. Ugyanakkor azt is szeretné, ha végre megbomlana a Laci-Béci-Gigi-Jerzy egység.

A Törtető kedden este kikérte barátai véleményét is a kihívással kapcsolatban. Tudni akarta, mit gondol Anikó egy esetleges Gigi-Éva párbajról, ami a Rosszkislány szerint 40-60 arányban érne véget, Jerzy erősségét viszont mindössze 20 százalékban határozta meg Éva 80 százalékával szemben. Alekosz is Jerzyt javasolta ellenfélnek, mert szerinte túl fárasztó, és bár Gigi sem izgalmas, de legalább jó nézni. Még Jerzy is magának kampányolt, amikor Éva a teraszon beszélgetett vele, nagyon küzdött azért, hogy rá essen a Törtető választása. A zöld kendőt azonban szerda este mégsem ő, hanem szerelme, Gigi kapta.


Éva döntését azzal indokolta: elég “tökösnek” tartja magát ahhoz, hogy szembeszálljon a Villa amazonjával, ráadásul a kiválasztó jelek többségét is mindig a táncos lánynak és testvérének, Bécinek köszönhette.

Vasárnap ketten küzdenek meg a nézők kegyeiért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen számára véget ér a ValóVilág, és ezzel már csak hatan maradnak versenyben.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA PERCEKEN BELÜL KIHÍV VALAKIT! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik