Szórakozás

Több tucat lánynak szerzett örömet Vastag Csaba

Nagy volt a készülődés a Budapesti Divatiskolában, ahol közel ötven leányzó várt türelmetlenül az X-Faktor énekesére.

A nemrégiben életmódot váltott énekes megkésett nőnapi ajándékként gyönyörű dallal, rózsával és egészséges ebéddel lepte meg az ifjú hölgyeket. Egy fránya megfázás miatt Mr. X-Faktor a jeles napon nem tudott ellátogatni a lányokhoz, ám most bepótolt mindent, így garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a diákok.

„Nagyon bántott, hogy a betegségem miatt nőnapon nem tudtam itt lenni és kedveskedni a hölgyeknek. Remélem, hogy ma sikerült kárpótolnom őket. Biztos, hogy a mai nap után is örömmel maradok a női nem nagy tisztelője, hiszen jó volt látni ennyi szép lányt egy helyen” – árulta el a jól ismert csibészes mosolyával az arcán az énekes, aki nemrég felismerte, hogy változtatnia kell életmódján, ha bírni akarja a rengeteg fellépéssel járó megpróbáltatásokat, ezért csatlakozott az egyik legnagyobb ebéd házhozszállítócég zsírégető klubjához, ahonnan egészséges ételeket kap.

Csaba ráadásként kisorsolt a diákok közül egy igazán mázlista leányzót, aki elkölthet majd vele egy igazán felejthetetlen, gyertyafényes, egészséges fogásokból álló vacsorát. „Nagy élmény volt személyesen is találkozni Csabával. Az is hihetetlenül tetszett, hogy olyan közvetlen volt és mindenkinek mondott valami szépet, amikor kiosztotta a rózsákat. Izgatottam várom a vacsorát, de szerintem egy baráti hangulatú beszélgetésen kívül nem fog történni semmi, hiszen Csabának van barátnője” – árulta el sejtelmesen mosolyogva Petra, akinek egyébként jelenleg nincsen párja és nagyon sármosnak tartja az X-Faktor győztesét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik