Szórakozás

Vastag Csaba ötezres közönség előtt ünnepelt

Az X-Faktor győztese először adott koncertet szülővárosában, Veszprémben.

Végre az otthoniak is megölelgethették őket. A Vastag testvérek a tehetségkutató óta csak villámlátogatáson voltak a családi házban. Csaba születésnapja azonban végre jó okot adott arra, hogy Vastag apuka ötfogásos ebédet főzzön, és hogy a veszprémi közönség is személyesen találkozhasson a város nagyon híressé és népszerűvé lett testvérpárjával – számolt be az RTL Klub Fókusz című műsora.

A Vastag család szülinapi ebédjén Mr. X-Faktor és testvérei mellett Király L. Norbi is helyet kapott, aki már délelőtt buli hangulatban égett, pedig még messze volt az este. Az ünnepi lakmározás után szinte még szusszanni sem volt idejük, a többi X-Faktor sztárral az esti koncert színhelyére, a Veszprémi Arénába siettek.

A tehetséges énekesek folyamatosan ajándékozták az ötezer fős közönséget, akik a koncert végén hatalmas meglepetéssel készültek, amibe még a családot is bevonták. Hiszen a Vastag szülők is a helyszínen voltak, végig szórakozták az első, otthoni fellépést. A színpadon adták át Csabának a szülinapi tortáját, aki bár szinte ismeretlenül indult el Veszprémből, most körülrajongott sztárként tért haza.

Hamarosan pedig Király L. Norbin és Nikolaszon a sor, hiszen ők is a szülővárosukban lépnek fel nemsokára.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szülővárosában koncertezett és ünnepelt Vastag Csaba (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik