Szórakozás

Gigi kiborult, Évából cseléd lett

Megkezdődött a nomádélet a Villában, ez pedig számtalan feszültséget szült.

Laci és Anikó közös éjszakája lázban tartotta a Villalakókat, de a kíváncsiskodás közepette Gigi és Béci összekapott, ami elvonta a figyelmet a nyugiszoba történéseiről. A táncos fiú számon kérte a húgát, hogy miért takarít, amikor ő nem cseléd, hanem úri rangot visel ezen a héten. Gigi ezen teljesen kiborult, majd elsírta magát, mert úgy érzi, hogy semmit sem láttak a nézők négy hónap alatt igazi személyiségéből, mert annyira szeretne megfelelni testvérének és Jerzynek, hogy bátyja jelenléte miatt visszafogta magát és semmi olyat nem tett, amit normális esetben szokott.


Alekosz és Béci azt a feladatot kapta, hogy képezze ki Évát jó cselédnek. A fiúk komolyan vették a feladatot, kicsit talán túlságosan is. Éva eleinte csendben, de döbbent arccal hallgatta a barátját, majd kinevette az utasításait, végül pedig annyira felbosszantotta magát, hogy otthagyta a „parancsnokokat”. Alekosz ugyanis mindenről kioktatta a Törtetőt, a mozdulatokról, a hajviseletről, a kiszolgálási módról és arról, hogy cselédként csakis mögöttük sétálhat, mert alsóbbrendű.


Alekosznak, Anikónak és Lacinak ki kellett költöznie a Villából, hogy megkezdjék kertlakói létüket. Az egyetlen lánynak nem volt könnyű dolga, ahogy Évának sem, aki nagyon aggódott amiatt, hogy a barátja ismét sok időt fog tölteni a „kapcsolatromboló” Anikóval.

Béci nem vette fel egy alkalommal a védettséget jelentő lila kendőt, ezért a párbajig lila ruhában kell járnia. Még a nadrágja és a „hozentrógerja”is lilában pompázik, így egy kicsit kellemetlenül érzi magát új ruháiban. Alekosz is szabálysértést követett el. Átlépte a Kertlakóknak kiszabott demarkációs vonalat, amiért a vonalon belül kellett térdepelnie büntetésből. Éva nagyon élvezte Alekosz kiszolgáltatott helyzetét, közvetlenül elé ült egy székre, hogy idegesítse és bosszantsa az Okostojást.

Anikó Kertlakóként nem mehet be a Villába, de nem bírta nézni az urak lakomázását a tortából, ezért egy óvatlan pillanatban bement a nappaliba és ellopta az édességet. A szabályok szerint, ha a Kertlakóknak sikerül úgy bejutniuk a Villába, hogy nem veszik észre a Villalakók, akkor a megszerzett javak náluk maradhatnak. Béciék észrevették a turpisságot, és bosszúból ellopták a gáztűzhelyüket és az ételüket. Anikó betört újra a Villába, hogy visszaszerezze, ami az övék volt, de ennek hatására csak még többet loptak a Kertlakóktól az „urak”. Béciék magánakciójának végül Laci vetett véget.

AJÁNLOTT LINK:

MEGKEZDŐDÖTT A NOMÁDÉLET A VILLÁBAN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik