Szórakozás

Martin Sheen szerint fia egy „érzelmi nyomorék”

70 éves apja ismét védelmébe vette Charlie Sheent.

Martin Sheen a brit Telegraphnak nyilatkozva azt mondta, a nagyközönségnek fogalma sincs, hogy fiának min kellett (és kell a mai napig) keresztülmennie. „Tudom, hogy mit él meg, hiszen én is kaptam már nyilvánosan idegösszeroppanást. Ráadásul az egyiket még filmre is vették, és bene van az Apokalipszis mostban” – mondta a színész, aki állítja, fia pszichotikus epizódjaiért a drogok tehetőek felelőssé.

„Charlie 45 éves, nem gyerek már. Érzelmileg viszont abszolút az, mert amikor az ember rákap a drogokra, megáll az érzelmi fejlődésben. Amikor meg kitisztul, akkor ugyanonnan kell folytatnia, ahol régen abbahagyta. Érzelmileg nyomorék lesz” – magyarázta Sheen, majd azt is hozzátette, a mai napig nem adta fel a reményt, hogy a fia egyszer még rendbe jön.

Charlie Sheen ellen közben ma hivatalosan is lejár az az ideiglenes távoltartási végzés, amit exneje, Brooke Mueller kérvényezett még március 1-jén. Sheen akkor azzal fenyegette, ha elzárja tőle ikerfiait, levágja Mueller fejét és elküldi az anyjának postán.

A hölgy ügyvédei egyelőre nem kérvényezték, hogy a végzés időbeli hatályát meghosszabbítsák, mivel Mueller állítólag megegyezett exférjével közös gyermekeik láthatását illetően.

AJÁNLOTT LINKEK:

Martin Sheen szerint fia érzelmileg nyomorék – angolul (UsMagazine.com)
Sheennek többé nem kell távolságot tartania – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik