Szórakozás

VV Éva a harmadik párbajára készülhet

Három jelet kapott a Villa Törtetője, így ő lett a valóságshow nyolcadik kiválasztottja.

Hosszú idő óta ez volt az első olyan kiválasztás, amikor senki nem akarta magára rakatni a jeleket, és senki nem akart hazamenni. Három hét telt el azóta, hogy a valóságshow-hősök utoljára egymás szemébe mondták, kivel nem akarnak tovább együtt élni, így elég idejük volt átgondolni a választásukat. A jótékonysági és military hét után ismét a taktikázásé lett a főszerep, most már minden játékos a véghajrára készül, és nyerni akar. A döntőig már csak hat hét van hátra, így igazán kiéleződött a küzdelem.

KÉPREGÉNY

A nyolcadik kiválasztáson elsőként Alekosz lépett a táblához, aki Lacira tette a jelet, mert abszurdnak tartja, hogy a Villa erőembere még nem volt párbajozni. A Doki viszonozta a gesztust, és az Okostojás neve alá rakta a jelet. Anikó nagy riválisát, Gigit jelölte meg kiválasztottként. A Testvérpár női tagja mondhatni szokás szerint Évát választotta, aki szintén nem okozott meglepetést, úgy döntött, Jerzyt nem szeretné a luxusbörtön falain belül tudni. A Szépfiú eggyel növelte Éva jeleinek a számát, csak úgy, mint Béci, így a Törtető összesen három jelet gyűjtött be, ezzel pedig ő lett – immár harmadszorra – a kiválasztott .


A villalakók tehát úgy döntöttek, Évát küldik párbajra, így neki kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen – a Csillag születik miatt szombat helyett – jövő hét vasárnapig. Szerdán pedig meg kell neveznie azt a személyt, akivel meg szeretné mérettetni magát a stúdióban a bennmaradásért.

AJÁNLOTT LINK:

Éva megy párbajozni! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik