Szórakozás

Köszönjük Éva! – kiakadtak a Törtetőre a Villalakók

VV Éva viselkedésétől már fizikai fájdalmai vannak a valóságshow-hősöknek.

Éva korábban sem az engedelmességéről volt híres, de a katonai héten nem úszhatja meg szabálysértéseit büntetés nélkül. Ami ezúttal nem fizikailag, hanem lelkileg terheli meg őt, ugyanis tetteiért a többiek fizetnek, neki pedig végig kell nézni, ahogy kínlódnak. A dohányzásért és a fegyvere őrizetlenül hagyásáért azt a büntetést kapta, hogy a nappali közepén ágyban fekve kellett figyelnie, ahogy a többieknek a nehéz fegyvereiket kellett emelgetniük büntetésképp. Éva érzi a súlyát a Villalakók neheztelésének, akiknél kezd betelni a pohár. Közben Alekosszal is újra összeveszett.

KÉPREGÉNY

A helyzet később sem javult, elkezdődtek az erőnléti edzések, de bemelegítésképp ismét büntetést kapott a csapat miatta, és újra Éva maradt ki a végrehajtásból. A guggolások közben a villalakók azt kiabálták, hogy: köszönjük Éva! Az erőnléti feladatokban a Villaraj tagjainak először kifeszített drótok alatt kellett átkúsznia hátizsákkal együtt időre, majd a hálóba zavarták őket a parancsnokok, hogy vessék be az ágyukat. A következő feladat alatt a Villakatonák a hideg medencébe ugrottak és aknát szimbolizáló zsákokat hoztak felszínre a medence aljáról. Éva próbált kompenzálni, de már Alekosznak is elege van renitens viselkedéséből.


A parancsnokok értékelést kértek a Villarajtól. Mindenkinek el kellett mondania, hogy ki a legrosszabb katona, a lakók Évát szavazták meg, kivéve őt magát, aki Jerzyre tette a voksát. De csak ezután jött a java, amikor a lakók egyenként olvastak be neki – arcból arcba. Jerzyt Éva megkérte, hogy ne köpje le. Jerzy szerint Éva nem tisztel sem istent, sem embert, a Törtető viszont közölte, hogy mindjárt pofán vágja a Szépfiút. A legjobban viszont Alekosz szavai fájhattak neki, aki szerint önzősége határtalan, hanyag, szétszórt és trehány.


A legjobb katonának Alekoszt választották meg, ő lett a rajparancsnok, így jogot kapott arra, hogy utasításokat adjon a többieknek. Az Okostojás élt is ezzel a lehetőségével, tartotta a távolságot, magázódott, amivel alaposan felidegesítette Évát. A Törtető nem vette komolyan egyetlen szavát sem és üvöltözött vele, mert szerinte Alekosz színészkedik. Az új rajparancsnok mindenkinél kiverte a biztosítékot, Béci szerint nincs saját személyisége, csak akkor érzi jól magát, ha szerepet játszhat. Éjszaka Alekosz végül kibékült Évával, és próbálta csillapítani az indulatait, ami a katonai hét miatt gyülemlett fel a Törtetőben.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA A LEGROSSZABB KATONA, ALEKOSZ RAJPARANCSNOK LETT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik