Szórakozás

Nem enged az RTL-főnök: Balázs marad a helyén

Kolosi Péter programigazgató nem akar asszisztálni a TV2 "hamis PR-akciójához".

Mint arról korábban beszámoltunk, hiába csábítja Rákóczi Feri, az RTL Klub nem engedi Sebestyén Balázst és Vadon Janit játszani A 40 milliós játszmában. Pedig a TV2 játékmestere múlt héten a konkurens csatorna legnépszerűbb produkciójában, a ValóVilágban vendégszerepelt rádiós kollégái meghívására a Morning Show-val.

A kvízműsort gyártó cég ügyvezetője az Origónak korábban úgy nyilatkozott, reméli, hogy az RTL Klub meggondolja magát, és viszonozza a gesztust, amit a TV2 tett egy héttel korábban, hiszen ugyancsak egy jótékonysági akcióról van szó.

Kolosi Péter azonban csütörtökön a portál megkeresésére elmondta, biztosan nem engedi el képernyőseit a TV2 vetélkedőjébe, még akkor sem, ha jó ügyről van szó. Hozzátette: már sok ismert ember megfordult A 40 milliós játszma stúdiójában, és semmi nem indokolja, hogy a konkurencia kvízét erősítsék a saját arcaikkal. Az RTL Klub programigazgatója döntését többek között azzal is indokolta, hogy ők nem kérték, hogy Rákóczi Feri menjen be a Villába, a műsorvezető a Class FM Morning Show-jának egyik házigazdájaként szerepelt a valóságshow-ban, és tulajdonképpen ők voltak azok, akik gesztust gyakoroltak, amikor megengedték, hogy részt vegyen a közös akcióban.

Kolosi szerint a TV2 ajánlata komolytalan, csupán egy nem túl sikeres kvízműsor hamis PR-akciójáról van szó, amihez azonban az RTL Klub nem kíván asszisztálni.

AJÁNLOTT LINK:

Kolosi Péter: Nem asszisztálunk a Tv2 hamis PR-akciójához (Origo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik