Szórakozás

Lindsay állítólag komolyan fontolgatja a vádalkut

Fordult a kocka, és a beszámolók szerint a színésznő végre felfogta, hogy nem úszhatja meg börtön nélkül – és akkor már nem mindegy, hogy mennyit ül.

Miután az elmúlt két hónapban minden hivatalos csapból az folyt, hogy Lindsay Lohan vagy így, vagy úgy, de börtönbe megy a nyaklánclopás/kölcsönvétel miatt, végre úgy tűnik, maga az érintett is kezdi felfogni a helyzet komolyságát. A színésznőhöz közeli források ugyanis állítják, Lohan komolyan fontolgatja, hogy elfogadja a kerületi ügyész ajánlatát, és egy minimális biztonsági kategóriájú intézményben, jó magaviselettel 19 nap alatt letudja a dolgot (ellenkező esetben belemegy, hogy ha bűnösnek találják, akár két évre leültessék egy szigorított állami börtönben).

A színésznőnek péntekig adtak haladékot, ha el akarja fogadni a vádalkut. Amennyiben nem jelenik meg a bíróságon, a megállapodást asztal alá söprik, és új bíróval folytatják a tárgyalást április elején, akinek első körben arról kell majd döntenie, hogy Lohan megszegte-e a próbaidejének előírásait – magyarán akár alku, akár folytatás, a színésznő áprilisban börtönbe megy.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lohan komolyan fontolgatja, hogy elfogadja a vádalkut – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik