Szórakozás

Mire számíthat Keleti Györgyi?

Nemrég édesapja hozta haza olaszországi előzetes letartóztatásából a modellt. Tárgyalása pénteken kezdődik.

Keleti Györgyi neve mára fogalom. Pedig ismert apával és megbecsült táncos testvérrel a háta mögött szépen indult modellkarrierje.

2010 májusa óta vádolták Olaszországban és Magyarországon is. Végül januárban egy németországi közúti ellenőrzésnél fogták el. Aztán kiadták az olaszoknak, összesen 60 napot töltött előzetes letartóztatásban, majd titokzatos körülmények között bő egy hete elengedték, és édesapja saját maga hozta haza.

Györgyi többször került már kínos helyzetbe. Az évek alatt jelentek meg róla meztelen képek, keveredett internetes örömlányhirdetésekbe és 2008-ban egy szexvideó is napvilágot látott. A sokasodó ügyek miatt három éve már édesapja, a volt honvédelmi miniszter, Keleti György is kénytelen volt beszélni lánya ügyeiről.

Múlt szerdán apja kíséretében jelentkezett a budapesti bíróságon, így az elfogatóparancsot törölték. A német és olasz börtönben eltöltött napok után most itthon próbál meg visszatérni a hétköznapokba.

A nemzetközi jogban nincs bevett szabály arra, hogy mi a teendő, ha egy személyt két ország is keres, de egy harmadikban fogják el. Sőt Györgyit akár még a magyar büntetés után is megkereshetik az olaszok a saját igényükkel – számolt be az RTL Klub Fókusz című műsora hétfőn este. Hogy Olaszországban folytatódik-e az eljárás, azt nem lehet tudni, viszont az ottani vád prostitúciós kizsákmányolás bűnszervezetben nem hangzik túl bíztatóan, és súlyosabb is, mint az üzletszerű kéjelgés elősegítése, amivel Keleti Györgyi pénteken áll a magyar bíróság elé.

AJÁNLOTT LINK:

Hogyan folytatódik Keleti Györgyi tortúrája? (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik