Szórakozás

Alec Baldwin Charlie Sheennek üzent

Mint egyik tévés cápa a másiknak: Baldwinnak lenne egy-két kéretlen tanácsa kollégájának.

Hiába a tigrisvér, az adoniszi DNS vagy a kényszeres nyerőszéria, Alec Baldwinnak nagyon nem jött be az utóbbi hetek egyszemélyes médiacirkusza, ami Charlie Sheent övezi. A 30 Rock (A stúdió) sztárja ezért laptophoz ült, és a Huffington Post pénteki számában megjelent cikkében csokorba gyűjtötte keresetlen jó tanácsait.

„Aludj egyet! Zuhanyozz le! Hívd föl Chuck Lorre-t.! Menj el Lettermanhez bocsánatot kérni, aztán térden csúszva könyörögd magad vissza az állásodba! Ezt akarják a rajongóid” – áll Baldwin cikkében, aminek a színész a „Két pasi meg egy kicsi jobb, mint egy se” címet adta.

Baldwin a cikkben kifejti, véleménye szerint Sheen képtelen nyertesen kijönni ebből a szituációból – mindegy, hogy hányszor próbálja belénk szuggerálni ennek az ellenkezőjét. „Egy sikeres sorozatnál egyik szereplője sem lehet nagyobb” – érvel Baldwin, majd hozzáteszi, ha Sheen valóban fel akarja hergelni Chuck Lorre-t, a CBS-t és a Warnert, nem kell mást tennie, mint a nézők bocsánatát kérni. És egy percig ne kételkedjen benne, meg fogja kapni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Alec Baldwin szerint Sheen nem nyerhet – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik