Szórakozás

177 milliót hozott a ValóVilág jótékonysági akciója

Vastag Csaba nyitotta a szombati gálát. A hazai popsztárok mellett a Villalakók is színpadra léptek.

Szombat este került sor az RTL Klub élő jótékonysági show-jára, melyen Vastag Csaba, az X-Faktor győztese vehette először birtokba a színpadot. A műsor első percei alatt a gyűjtés összege meghaladta a 93 millió forintot. A stúdióban a vendégek között láthattuk Szandikát, Olivért és Gombit, aki egy kisebb összeget ajánlott fel az alultáplált gyerekeknek, de a gálán tiszteletét tette számtalan haza híresség is, köztük Rippel Ferenc, Bálint Antónia, Csonka András, Keleti Andrea, L.L Junior és Kasza Tibor. A show második sztárvendége Takács Nikolas egy Cserháti Zsuzsa-dallal lépett színpadra, majd a Csillag születik 2 győztese, Tabáni István énekelte el saját slágerét. Ekkor az állás már több mint 121 millió forintot mutatott, tehát néhány perc alatt csaknem 30 millióval nőtt az összeg.

Az összefogáshoz Varga Viktor is csatlakozott, a rövidre nyírt hajú énekes remek hangulatot varázsolt a stúdióba. Őt a Derkovits Gyula Általános Iskola két diákja követte, a színpadon Sárközi Lili énekelt és Sárközi Józsika gitározott.

Az X-Faktor énekesnőjét, Wolf Katit kétgyermekes anyaként szíven ütötte a nehézsorsú gyerekek látványa, így nem volt kérdés, hogy ő is segít. Kéz című dalát énekelte el a műsorban. Produkciója után Lilu és Balázs ismét megmutatta az állást, ami már meghaladta a 146 milliót.

A ValóVilág stúdiójában hatvan hátrányos helyzetű, ináncsi iskolások is helyet foglaltak, akiket ezen a héten Gigi és Béci is meglátogatott. Vastag Tamás a When You Say Nothing At All című slágert adta elő a közönségnek. A kisebbik Vastag-fiú produkciója után ismét láthattuk a táblát, a felajánlott összeg már meghaladta a 159 milliót. A Bon-Bon énekese a Köszönöm, hogy vagy nekem! című dallal csatlakozott a sztárfellépők sorához. A szerelmes ballada alatt további 4 millióval gyarapodott az összeg, és ezzel elérte a 163 milliót.

A színpadról nem hiányozhatott az RTL Klub énekes tehetségkutatójának legjobb csapata, a NON STOP sem, ők az X-Faktorban bemutatott produkciójukat adták elő, a Rajzfilm Medley-t.

A Villalakók a jótékonysági show alkalmából elhagyhatták luxusbörtönüket, hogy személyesen legyenek jelen a stúdióban. A Kultúrcsürhe és a Klikk produkcióját egy mixben ötvözték és egy dalként adták elő. A kiszabadult lakók előadása után ismét megmutatták az addig összegyűlt összeget, ami ekkor több mint 174 millió forint volt. Az estét Tóth Gabi és Ádok Zoli zárta a ValóVilág főcímdalával. Az SMS-eket azonban éjfélig még küldhették a nézők, a BeleValóban Valkó Eszter és Gáspár Győző elárulta, hogy a végösszeg meghaladta a 177 milliót.

Március 14-én, hétfőn hirdette meg az RTL Klub a ValóVilág 4 jótékonysági akcióját, mely március 19-én éjfélkor zárult. A Villalakók ebben a szériában a lemaradott kistérségekben élők, elsősorban az alultáplált gyermekek problémáira hívták fel a figyelmet és egész héten a “Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány” javára gyűjtöttek.

AJÁNLOTT LINK:

A VALÓVILÁG JÓTÉKONYSÁGI GYŰJTÉSE MEGHALADTA A 177 MILLIÓT! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik