Szórakozás

Szandika: Alekosz halálosan szerelmes Évába

A Plasztik cica szerint az Okostojás valódi érzéseket táplál a Törtető iránt, aki azonban csak játszik vele.

Szinte nem telik el úgy nap a Villában, hogy Éva és Alekosz mint egy rossz házaspár ne civakodna egymással. Bár az Okostojás rabsága óta már csaknem az összes villalánynak csapta a szelet, valódi, komoly érzései egyedül Éva iránt vannak – legalábbis ezt állítja a valóságshow legutóbbi kiesője, Szandika.

KÉPREGÉNY

A volt villalakó szerint Alekosz halálosan szerelmes a Törtetőbe, aki viszont csak a bolondját járatja vele, először a közelébe engedi, nehogy elveszítse őt, majd gyorsan lepattintja, mert egyedül kint hagyott kedvesét, Ádámot szereti. Szandika úgy látja, bár a görög harcos csendben tűri a visszautasításokat, belül pokolian szenved a viszonzatlan szerelemtől.

Alekosz édesanyja is párként tekint a villalakókra, elmondása szerint az Okostojás bukik az olyan nagyszájú nőkre, mint amilyen az Éva is, egyetlen dologtól fél csak, hogy a Törtető a fia hátán akar felkapaszkodni, és kihasználja őt, ezért hagyja, hogy beleszeressen.

A szőke ciklon barátnője ezzel szemben azt állítja, Évának egyáltalán nem a zsánere Alekosz, és elképzelhetetlennek tartja, hogy bármi komolyabb kialakuljon közöttük. A lány szerint Éva csak azért enged egy kicsit az Okostojásnak, mert nem akarja elveszíteni, de abban biztos, hogy nincs szándékában manipulálni őt.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág-titkokat fecsegett ki Szandika (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik