Szórakozás

Alekosz és Éva kecskéket vittek az óvodásoknak

A Villa Okostojása és a Törtető sem maradt ki a jótékonykodásból: egy oviba látogatottak el szerdán.

Hétfőn kezdetét vette a jótékonysági hét a Villában. A valóságshow-hősök soha nem látott összefogással próbálnak segíteni az éhező, alultáplált gyermekeken. A Minden Gyerek Lakjon Jól Közhasznú Alapítvány segélyprogramjában való részvétel rég nem látott lelkesedést váltott ki a versenyzőkből.

KÉPREGÉNY

Az akció keretében a valóságshow-hősök a héten a lemaradott kistérségekbe látogatnak el, hogy személyesen is találkozzanak a hátrányos helyzetű családokkal és hirdessék a segélyprogramot.

Kedden Gigit és Bécit gyerekek hada várta Ináncson. Olyan gyerekeké, akik szintén segítségre szorulnak. A kisiskolások igazi sztárként fogadták a testvéreket, akik tánclépésekre tanították a kicsiket és feltöltődtek rajongásuktól. A gyerekek nem győzték ölelni és puszilni a villalakókat, amitől a ValóVilág játékosai is el voltak ragadtatva.

Szerdán Éva és Alekosz részesült abban a szerencsében, hogy pár órát a luxusbörtön falain kívül tölthettek, egy csapat óvodás társaságában. A kicsiknek a plüsselefánton kívül két kecskét is vittek a villalakók.

A nem éppen zökkenőmentes nap állati jó pillanatait teljes egészében az esti összefoglalóban nézheted meg.

AJÁNLOTT LINKEK:

ALEKOSZÉKNAK MEGGYŰLT A BAJUK A KECSKÉKKEL (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik