Szórakozás

Whitney lánya nem kér a rehabból

Bobbi Kristina kitart a sztorija mellett: nem él drogokkal, tökéletesen egészséges és a róla megjelenő képeket manipulálták.

Whitney Houston és Bobby Brown 18 éves lányáról a hónap elején jelentek meg kompromittáló felvételek: a National Enquirerhez lejuttatott parti fotókon az akkor még fiatalkorú lány éppen egy méretesebb kokaincsíkot készül felszippantani. Bobbi Kristina a képek megjelenése után azzal védekezett, hogy egyik exbarátja csőbe húzta (beállította a felvételeket, hogy úgy tűnjön, drogoznak rajta), majd jó pénzért eladta a fotókat a bulvárlapnak.

Mivel a képeken igazából nincs sok magyarázni való, a lány védőbeszédét hallgatva azonnal felreppentek a pletykák, hogy Bobbi Kristinát szülei azzal a lendülettel beutalták egy rehabilitációs intézménybe – a hölgy Twitter-oldala szerint azonban egészen más a helyzet.

„Már bocs, de mondtam én valaha, hogy rehabra megyek? Tökéletesen egészséges vagyok, és semmi másra nem vagyok rászokva, mint az életre” – írta Bobbi Kristina pár nappal ezelőtt. „Itthon vagyok a családdal, mert a média kikészít! Még hogy rehab! Mindenki azt hisz, amit akar, én mindenesetre egy tökéletesen egészséges és boldog fiatal nő vagyok!”

AJÁNLOTT LINKEK:

Whitney Houston lánya tagadja, hogy rehabra készülne – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik