Szórakozás

Beperelik VV Évát a köpés miatt?

Jerzy szerettei nem felejtenek. Azt tervezik, jogi úton lépnek fel a Törtető ellen, aki legrosszabb esetben letöltendő büntetést is kaphat tettéért.

Lassan egy hónapja már annak, hogy Éva egy nagy vita hevében és trágár szavak közepette leköpte a Villa Szépfiúját, Jerzyt. A fiú családja már akkor is sérelmezte a történteket, ám miután az RTL Klub semmilyen formában nem lépett fel a Törtető tette ellen, betelt a pohár a rokonoknál. Azt mondják: ha nem történik semmi, bírósághoz fordulnak.

Jerzy sógora az Új Ásznak elárulta, többször kérelmezték már a csatornától, hogy büntessék meg Évát a köpés miatt, de süket fülekre találtak. A férfi több ügyvéd ismerősével is felvette már a kapcsolatot, akik elmondták: a Törtető tettleges becsületsértést követett el, amit az is súlyosbít, hogy nagy közönség előtt történt. Jerzy éppen ezért az RTL Klubot és Évát is feljelentheti, aki legrosszabb esetben letöltendő büntetést is kaphat. Mivel a Szépfiú bezártsága miatt nem tud ez ügyben intézkedni, sógora, mint hozzátartozója felléphet helyette.

A napilap megkeresésére dr. Kamarás Péter ügyvéd elmondta: a sértettnek harminc napon belül bejelentést kell tennie a rendőrségen. Hozzátette: a Büntető Törvénykönyv szerint, ha valaki a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntethető.

VV Éva a történtek után egyébként egyetlen mondatban nyilatkozott: nem szégyenkezik amiatt, hogy részegen leköpte Jerzyt, hiszen az is az ő személyiségéhez tartozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik