Szórakozás

25 milliót gyűjtöttek eddig a Villalakók

A jótékonysági hét még mindig nem ért véget. Szombatig lehet küldeni az SMS-eket.

Az akció keretében a valóságshow-hősök a héten a lemaradott kistérségekbe látogatnak el, hogy személyesen is találkozzanak a hátrányos helyzetű családokkal és hirdessék a “Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány” segélyprogramját.

A sort a Testvérpár kezdte, Gigi és Béci is nagyon boldog volt, amikor megtudták, hogy gyerekek hada várja őket Ináncson. Olyan gyerekeké, akik szintén segítségre szorulnak. A kisiskolások igazi sztárként fogadták a vendégeket, akik tánclépésekre tanították a kicsiket és feltöltődtek rajongásuktól. A gyerekek nem győzték ölelni és puszilni a Villalakókat, amitől a ValóVilág játékosai is el voltak ragadtatva.

Balázs szerdán az összefoglaló után élőben szólította a játékosokat, hogy elmondja nekik is az örömhírt: eddig 25 millió forintot gyűjtöttek össze az alultáplált gyermekeknek, ez azt jelenti, hogy eddig 1250 család 1 éves ellátásához szükséges pénzt sikerült összegyűjteni. A csatorna kéri a nézőket, hogy továbbra is támogassák ezt a nemes célt, és ha segítségükkel sikerül ezt az összeget megduplázni és elérni az 50.000.000. Ft-ot, akkor az ország legnagyobb sportcsarnokát lehetne megtölteni azokkal a családokkal, akiknek segítettek az emberek.

Az akció azonban ezzel még nem ért véget, a lakók újabb felhívó filmet készítettek, melyben az ismert embereket szólították fel arra, hogy segítsenek a gyűjtésben. A rendező Alekosz volt, Béci és Anikó viszont sokáig „ellehetetlenítette” a munkáját, mert rájuk jött a nevetőgörcs. De a nehézségek ellenére a kisfilm végül elkészült.

AJÁNLOTT LINK:

KECSKÉK KÖLTÖZTEK A VILLÁBA, A LAKÓK PÁR ÓRÁRA KISZABADULTAK (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik