Szórakozás

Sebestyén Balázsék beköltöznek a Villába

Médiatörténet: órákra összefonódik a Morning Show, az RTL Reggeli és a ValóVilág 4.

Rendhagyó Morning Show-val jelentkezik március 18-án Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani. A rádiózás fenegyerekei ugyanis nem akármilyen helyszínről: egyenesen a ValóVilág villájából ébresztik a hallgatókat, és a villalakókat. Teszik mindezt azért a fiúk, hogy még jobban felhívják a figyelmet a lemaradott kistérségekben élők problémáira. A ValóVilág 4 szereplői ugyanis egész héten az alultáplált gyermekeknek gyűjtenek, s ehhez a kampányhoz csatlakoznak a Class FM műsorvezetői is.

Igazi médiatörténeti eseményről van szó, ugyanis a nem mindennapi Morning Show-t az RTL Klub Reggelije is közvetíti. Ráadásul a jó ügy érdekében, eddig példátlan módon a két konkurens kereskedelmi csatorna is felfüggeszti néhány órára a nézettségért folytatott küzdelmet: Rákóczi Feri ugyanis annak ellenére, hogy a TV2 egyik vezető arca, részt vesz a ValóVilág 4 Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány javára indított jótékonysági akciójában, így a pénteki Morning Show-ból sem fognak hiányozni az összeszokott trió poénjai. Nem utolsósorban az is érdekes helyzeteket hozhat, hogy a villalakók nem éppen a pacsirta típusú emberek csoportját gazdagítják és nem szívesen kelnek fel hajnalban…

A jótékonysági akció miatt a héten esedékes kiválasztás elmarad, helyette egy nagyszabású adománygyűjtő gálaműsor lesz adásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik