Szórakozás

Slash bevállalja, Dionne Warwick fél a japán úttól

A gitárlegenda már túl van a japán koncerten, Warwick ellenben annyira tart az utórengésektől, hogy valószínűleg lemondja majd tokiói fellépését.

Slash hétfő este koncertezett Oszakában – ugyan a katasztrófa miatt a szervezők arra kérték, 3 bulitól lépjen vissza, a hétfői showt feltétlenül meg akarta tartani. A rocker a koncerten megköszönte, hogy rajongói a borzasztó események ellenére is vették a fáradtságot, hogy megnézzék őt.

„Remek volt a mai este Oszakában. A hangulat is nagyon jó volt, a történtek ellenére is. Tuti, hogy visszajövünk még a tokiói és a yokohamai koncertek miatt, addig pedig a legjobbakat kívánjuk a japán rajongóknak. Túl fogtok jutni ezen a nehéz időszakon” – twittelte Slash a fellépés után, már hazafelé repülve.

A rockerrel ellentétben azonban nem mindenki hagyna ott csapot-papot, hogy színpadra lépjen a katasztrófa sújtotta országban – Dionne Warwick például teljesen kiborul, amikor közelgő útja szóba kerül. „Még mindig várjuk a híreket, hogy mi lesz. A legutolsó információnk az volt, hogy nincs áram, és rendszeresek az utórengések. Én meg nem valami jól viselem a földrengéseket” – nyilatkozta az énekesnő, aki még Los Angelesből is elköltözött a legutóbbi rengés után. „Amikor legutóbb megmozdult itt a föld, még az ágyból is kiestem. Összeszedtem magam, és azt mondtam, minden, ami a házban van, maradhat, én viszont már itt se vagyok!”

AJÁNLOTT LINKEK:

Slash fellépett Japánban – angolul (W.E.N.N.)
Dionne Warwick fél a japán koncertektől – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik