Szórakozás

Szandika nagy meglepetést okoz a párbajon?

A Plasztik cica mentora biztos pártfogoltja győzelmében. Béci barátai rettegnek.

Nem sokkal a szerdai kihívás után a különböző internetes fórumokon arra buzdítottak mindenkit, hogy azért is szavazzák vissza Szandikát a játékba, és ne hagyják, hogy a villalakók magukra pakoltassák a jeleket, így érve el a hőn áhított szabadságot.

Sanyi, a Plasztik cica jó barátja is biztos benne, hogy ezúttal a nézők másképp döntenek majd, és a kebelcsoda nagy arányban nyeri a párbajt. Véleménye szerint már senki sem kíváncsi Bécire, mert a főzésen és a takarításon kívül semmit nem csinál a Villában, és bár Olivér ellen győzedelmeskedni tudott, nagyképűsége miatt el fog vérezni szombaton.

A táncos fiú barátnője bízik abban, hogy a szerelme tér majd vissza a luxusbörtönbe, de akkor sem lesz csalódott, ha nem így alakul, ugyanis vasárnap ünnepelnék az egy éves évfordulójukat. A lány szerint Béci tudja, hogy nem az élete függ a ValóVilágtól, ezért nem lesz szomorú, ha végleg el kell hagynia a Villát.

Gyerekkori barátja szerint is Béci kerül ki győztesen a szombati párbajból, hiszen Szandika számtalanszor elmondta már, hogy nem szeretné tovább folytatni a játékot. A villalakó barátai azonban ennek ellenére is félelmek között vergődnek, nem tudják biztosan , hogy döntenek majd a nézők, és attól tartanak szombaton este megtörik a Zsófi-Olivér-Gombi-féle rossz sorozat.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Szandi kicsinálja Bécit? (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik