Szórakozás

Alekosz klipet forgat a Villában

A Kultúrcsürhe zenés kisfilmjének sorsát a görög csődör vette a kezébe, így nem maradhatnak ki belőle a szexi jelenetek sem.

Múlt héten a még bent élő nyolc valóságshow-hős két csapatra oszlott, hogy L.L. Junior és Kasza Tibi vezetésével saját slágert alkossanak. A dalok pár nap alatt el is készültek, a profi zenészek szárnyai alatt született egy hiphopdal, melyet Béci, Szandika, Jerzy és Anikó adott elő a roma rapper vezetésével, a Crystal zenekar frontembere viszont a mulatós műfaj felé terelte csapatát, Alekoszt, Lacit, Gigit és Évát.

Mindkét dal óriási sikerrel debütált múlt hét pénteken az RTL Klub összefoglalójában. A produkciók három nap leforgása alatt az interneten együttesen megközelítették az egymilliós nézettséget.

Alekosz valószínűleg megérezhette a villanóták sikerét, ugyanis elhatározta: elkészíti a Kultúrcsürhe slágerének zenés kisfilmjét. Bár a formáció eredetileg Évából, Gigiből, Laciból és Alekoszból áll, a videoklipben bárki szerepelhet. Az „Attól leszek igazán csak lázas, ha a pasi, aki tetszik házas” kezdetű betétet a rendező, Alekosz Anikóra osztotta, aki kihívóan vonaglott és kacsintott a kamerába. De Gigi sem riadt vissza attól, hogy meglovagolja Jerzyt saját sorai aláfestéseként.

AJÁNLOTT LINK:

KÉSZÜLNEK A KLIPEK A VILLANÓTÁKHOZ (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik