Szórakozás

Újra kapható az anyatejes fagyi

A nagyközönség haragjának erejét ismerve kétséges, hogy sokáig elérhető marad majd a nyalánkság, ráadásul a fagyizónak Lady Gagával is meg kell majd küzdenie.

Újra elérhető, megvehető, megkóstolható és ujjal mutogatható a Baby Gaga névre keresztelt, anyatej alapú fagylalt. A londoni The Icecreamists fagyizóban megálmodott édességet azért kellett egy időre kivonni a forgalomból, mert kétség merült fel a készítésénél felhasznált anyatej minőségével kapcsolatban – valamint azzal, hogy a bátor vásárlók az életre szóló élmény mellett akár egy jól irányzott hepatitisz vírust is összeszedhetnek Baby Gaga kipróbálása után.

A fagyit bevizsgálták, minden lehetséges módon letesztelték, és miután nem találták egészségre ártalmasnak, visszarakták az Icereamists hűtőpultjába – a fagyizó tehát csatát nyert, a háborúnak azonban még közel sincs vége.

A nyalánksághoz az állítólagos ihletet szolgáltató Lady Gaga ugyanis annyira felháborodott, hogy a megkérdezése nélkül használták a nevét egy ilyen „gusztustalan” termékhez, hogy perrel fenyegette meg a fagyizó tulajdonosát – aki minderre csak annyit válaszolt, Gagának először talán a saját háza táján kellene körbenéznie, ha plagizálást és kéretlen lopást keres, csak utána jöjjön Londonba.

AJÁNLOTT LINKEK:

Újra kapni lehet az anyatejes fagyit – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik