Szórakozás

Gaga perelne az anyatejes fagyi miatt

Mother Monstert elfelejtették megkérdezni a londoni fagyizóban, amikor az anyatejes szenzációnak a Baby Gaga nevet adták.

Noha a szóban forgó édességet a londoni hatóságok vásárlói panaszokra hivatkozva lefoglalták, és betiltották az árusítását, az énekesnő ügyvédei levélben tiltakoztak a névválasztás ellen, és megkérték az Icecreamists tulaját, a jövőben tartózkodjon attól, hogy Lady Gagából merítsen inspirációt – főleg akkor, ha a létrehozott termék „szándékosan provokatív, és számos ember hányingerkeltőnek találja.” Mindezt egyenesen Mother Monstertől, aki ugye sosem lenne „szándékosan provokatív.”

A fagyizó tulajdonosa szerint Gaga reakciója az ügyben nem fair. „Készen állunk rá, hogy bíróságra vigyük a kérdést, mindamellett ez olyan lesz, mint Dávid és Góliát harca – a világ legnagyobb szupersztárja a világ legkisebb fagyizója ellen. Vicces, hogy pont az a Lady Gaga vádol minket azzal, hogy elloptuk az imidzsét, aki köztudottan egy halom elemet vett át más előadóktól, hogy létrehozza saját stílusát. És úgy tűnik, azt is elfejeltette, hogy a világ kezdete óta a „gaga” általában az első gügyögésbe hajló szó, ami egy csecsemő száján kijön – ezért választottuk a nevet, nem pedig miatta” – jelentette ki a tulaj, Matt O’Connor, majd hozzátette, ha valaki gusztustalanságot keres, elég csak megnézni mondjuk Gaga húskosztümét.

A Baby Gagát pillanatnyilag is laborban vizsgálják, és folyik az engedélyeztetési eljárás, hogy a fagyizó újra felvehesse kínálatába a méregdrága édességet.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gaga perrel fenyegeti a fagyizót – angolul (PopEater.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik