Szórakozás

Erdélyi Mónikát még mindig az RTL pénzeli

Az egykori talkshow-háziasszony továbbra is a csatornától kapja a fizetését.

Mónika mióta eltűnt a képernyőről, csupán anyagi gondjai miatt került újra a lapok címoldalaira. Kibeszélő show-ja után októberben a Reggeli csapatától is el kellett búcsúznia, így állandó munka nélkül maradt, ráadásul vállalkozásai is a csőd szélére kerültek. Novemberben számoltunk be róla, hogy a Mondén szépségszalont ugyan még hirdeti a honlapján, ám kiderült: augusztus végén lejárt a bérleti szerződése. A „Lélegzetelállító Elegancia” menyasszonyi szalon egyik részéből élelmiszerbolt lett, míg fitnesztermét kénytelen volt végérvényesen bezárni. Mónika anyagi helyzetének mélyrepülése ezután még tovább fokozódott, februárban kiderült, otthonát jelentős jelzálog terheli, ráadásul az APEH máris végrehajtást rendelt el Mónika régóta veszteséges, szépségápolással foglalkozó cége ellen.

A Bors című napilap információi szerint a rajongóknak mégsem kell aggódniuk kedvencükért, ugyanis az RTL Klub továbbra is átutal a műsorvezető számlájára havonta egy bizonyos összeget, és mindezt azért, hogy még véletlenül se szerződjön le konkurens csatornához. Erre akkor derült fény, mikor más tévétársaságok is szerették volna meghívni a műsorukba, de az egykori Mónika show háziasszonya visszautasította a felkéréseket, mondván, még mindig szerződés köti az anyacsatornához.

Kolosi Péter, az RTL programigazgatója nem kívánta megerősíteni az értesüléseket, mint mondta, szerződésekről nem nyilatkozhat, és bár Mónika későbbi szerepeltetése nem kizárt a csatornánál, jelenleg nincsenek kötelező megjelenései.

A napilap számításai szerint, a műsorvezető körülbelül a fizetése 70-75 százalékát teheti továbbra is zsebre, úgy, hogy már lassan fél éve nem látható a képernyőn.

AJÁNLOTT LINK:

Titokban pénzt kap Mónika az RTL-től (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik