Szórakozás

Charlie Sheen házát ellepték a rendőrök

A Los Angeles-i kapitányság pár órával ezelőtt névtelen telefonhívást kapott – a színésznek fegyvere van, és kárt akar tenni magában.

A helyszínre több tucatnyi járőr érkezett ki, a színész otthonának átkutatása kicsivel több, mint 3 órán át tartott. Mint kiderült, a hatóságok már korábban vizsgálódni kezdtek Sheennel (azaz a drogokkal és a színész nevére bejegyzett fegyverekkel) kapcsolatban, a névtelen telefonáló bejelentése tehát pont kapóra jött – mivel az exneje, Brooke Mueller által kérvényezett távoltartó végzés értelmében a színészt eltiltották a fegyvertartástól.

A telefonáló állítólag azt szerette volna elérni, hogy a színészt ön- és közveszélyessége miatt becsukják a pszichiátriára – a házkutatást végző rendőrök szerint azonban Sheen végig teljesen nyugodtan viselkedett, és minden lehetséges módon együttműködött a hatósággal. A 3 órás keresés eredménye végül egy 19. századi puska, és néhány töltény lett, a színész ügyvédje pedig kategorikusan tagadta, hogy Sheennek birtokában lenne más fegyver.

A házkutatás után a színész Twitter-oldalán áradozott a hozzá kiérkező rendőrök profizmusáról. „Az LAPD (a Los Angeles-i rendőrség) fantasztikus, valódi profi módjára viselkedett mindenki. Ezt a varázslómestert a jövőben is szolgálhatják és védhetik!”

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheennél házkutatást tartanak a rendőrök egy névtelen telefonhívás miatt – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik