Szórakozás

Napi Charlie: gyakornokok és színészcsere

Sheen közösségi médiában jártas, valódi „nyertes” gyakornokot keres, és már jó ötletnek tartja, hogy Rob Lowe vegye át a szerepét a Két pasiban.

A színész a hét elején jelentette be az internships.com-on, hogy fizetett gyakornokot keres 8 hetes időtartamra, akinek a feladata főleg Sheen közösségi média-megjelenéseinek koordinálása lenne (persze az is lehet, hogy Sheen máris megunta a Twittert, és posztírónak használná a „nyertes” fiatalt). A felhívásra pár nap leforgása alatt több mint 74,000 önéletrajz érkezett, noha a színész szóvivője igyekezett felhívni a jelentkezők figyelmét a munka során felmerülő kockázatokra is: „Mindig arra buzdítjuk a jelentkezőket, hogy tájékozódjanak a munkakörülményekről és a potenciális alkalmazókról, mielőtt beadják önéletrajzukat.” Elvégre senkinek sincs szüksége arra, hogy bepereljék, pláne Chalie Sheennek.

Mindeközben egyre jobban pörögnek a találgatások, hogy vajon ki lesz az a szerencsés (azaz áldozati bárány), aki átveszi majd Sheen szerepét a Két pasi meg egy kicsiben. Az első hírek még John Stamosról szóltak, mára azonban egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Rob Lowe-t éri majd a megtiszteltetés. Lowe és Sheen gyerekkori jó barátok, együtt nőttek fel Hollywoodban, és Sheen teljesen karakteridegen módon fellelkesült az ötlettől, hogy haverja vegye át tőle a sorozatot, ami őt anno a legjobban fizetett tévészínésszé tette.

„Rob jó barátom, gyönyörű ember és remek színész. Nagyon remélem, hogy elvállalja és baromi jó lesz benne” – jelentette ki Sheen egy rádióműsorban, majd tovább folytatva szokatlan viselkedését bocsánatot kért, amiért egy korábbi interjúban trollnak nevezte sorozatbeli kollégáját, Jon Cryert.

AJÁNLOTT LINKEK:

74,040 jelentkezés a TeamSheen-hez – angolul (TMZ)
Sheennek bejönne, ha Rob Lowe helyettesítené – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik