Szórakozás

Béci lelki terrorral készítené ki Alekoszt

A táncos fiú és az Okostojás pszichés hadviselésbe kezdett. Kérdés, melyikük bírja tovább...

Az élet a kihívás után sem állt meg a luxusbörtönben. Szandika döntése, miszerint Bécit viszi magával párbajozni, senkit nem lepett meg. A táncos fiú számított a zöld kendőre, éppen ezért nem haragudott a Plasztik cicára, helyette inkább Alekoszra támadt.

Az Okostojás ugyanis miután elfogyasztotta napi alkohol adagját, erőre kapott és tiszteletlenül viselkedett Bécivel. A vitát az igazmondó hinta váltotta ki, amikor is a görög fiú rákérdezett nála, szerinte mennyi esélye van a szőke kebelcsodának vele szemben a szombat esti párbajon. Béci kijelentette, minden esélye megvan Szandikának, de ő fog visszajönni a Villába győztesként. Alekosz gúnyos arckifejezése teljesen kiverte a biztosítékot a Testvérpár férfi tagjánál, a helyzet odáig fajult, hogy nyíltan nekitámadt riválisának, mondván ő az igazi taktikus, aki görög istennek képzeli magát, 240 négyzetméteren él, de egy csekket nem adott még fel soha. „Egy semmirekellő alkoholista vagy” – vágta Alekosz fejéhez Béci. A táncos fiú azonban még ezután sem adta fel, szinte belemászott Alekosz arcába és azt suttogta: vigye ki őt párbajozni, ha valóban nem fél tőle, és ne lányokkal mérettesse meg magát.

Az Okostojás a legnagyobb nyugalommal hallgatta a lelki terrort, nem lehetett kihozni a sodrából, sőt még mosolygott is magában, jól tudta ugyanis, hogy ezzel idegesítheti fel a legjobban ellenfelét.

AJÁNLOTT LINK:

BÉCI NEKIESETT ALEKOSZNAK (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik