Szórakozás

Új ember költözhet be Szandika helyére

Ha a Plasztik cica a győztes párbaj ellenére sem akar visszamenni a Villába szombat este, új lakót küldenek be a luxusbörtönbe.

Szandika szerda este Bécit hívja párbajra, ugyanis haza szeretne menni, és úgy érzi, a táncos fiúval szemben biztosan nem lenne esélye. Szíve szerint Alekoszt vitte volna ki, ha nem lenne rajta lila kendő, mert erősnek tartja. De így csak Béci maradt.

A Plasztik cica számtalanszor elmondta már, hogy megunta a villalétet, nagyon élvezte a játékot, de ennyi neki bőven elég volt belőle. Mint fogalmazott, a csúcson kell abbahagyni, és számára most érkezett el az idő. Elhatározását olyannyira komolyan gondolja, hogy Évának elárulta, akkor sem költözne vissza a Villába, ha szombaton ő kerülne ki győztesen a megmérettetésből.

A műsor készítői senkit nem kötelezhetnek arra, hogy akarata ellenére folytassa a valóságshow-t, Szandika kapitulációja esetén azonban eggyel kevesebben lesznek a házban, mint azt korábban tervezték.

Rubin Kristóf a ValóVilág kreatív főszerkesztője a Bors című napilap megkeresésére elmondta, kevés esélyt lát arra, hogy Szandika feladja a játékot, de ha mégis így történne, akkor beküldenek helyette egy új embert. Az előzetes castingból kaphat esélyt valaki, mert a hirtelen támadó űrt pótolniuk kell. Hozzátette: a Plasztik cica esetleges visszatáncolásával nem szeg szerződést, így anyagi vonzata sem lesz a tettének, de az valószínű, hogy a jövőben nem akarnak majd más munkában együttműködni vele.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Szandika helyére új lakót küldenek (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik