Szórakozás

Bécit hívta párbajra a Plasztik cica

Szandika haza szeretne menni, ezért Alekoszt vitte volna ki, ha nem lenne rajta lila kendő, mert erősnek tartja. De így csak Béci maradt.

Múlt hét szombaton Szandikának sikerült rávennie a társait arra, hogy az ő akaratát teljesítsék. Béci, Jerzy és Laci is a Plasztik cicára tette a jelét, és ezzel csatába indították barátjukat. A dús ajkú valóságshow-hős korábban azt ígérte, ha őt választják meg a hetedik kiválasztottnak, akkor párbajra hívja Évát, és örökre a Villa falain kívül hagyja. Szandika érzései azonban úgy változtak, mint a szélirány tornádó idején. Egyik nap még azt mondta, Bécire teszi a zöld kendőt, mert kint akar maradni, és úgy érzi, a táncos fiúval szemben biztosan nem lenne esélye. Másnap azonban már Jerzy, Laci és Gigi neve is felmerült a jelöltek között.

A kihívás előtt mindenki elmondta a véleményét arról, hogy kit kellene kivinnie párbajozni a Plasztik cicának. Míg Béciék Éva nevét mondták, Alekosz és a Törtető arra biztatta Szandikát, hogy a táncos fiúra tegye a zöld kendőt. Gigi tartva a kebelcsoda szeszélyességétől, komoly fenyegetésekkel próbált nyomást gyakorolni rá, aminek az lett az eredménye, hogy úgy felbosszantotta és megsértette a Plasztik cicát, hogy a kistestvér is veszélybe került.

A táncos lány azonban egyelőre megúszta, bátyja viszont már nem. Szandika ugyanis Bécire tette a zöld kendőt szerda este, mert mint fogalmazott, méltó ellenféllel szeretné megmérettetni magát, és arra kérte barátját, hogy segítsen neki kiszabadulni a luxusbörtönből.

A valóságshow hetedik párbaján ketten küzdenek meg a nézők kegyeiért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen neki szombat este véget ér a verseny.

AJÁNLOTT LINK:

SZANDIKA KI AKAR ESNI, EZÉRT BÉCIT VISZI (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik