Szórakozás

Megoldódott a Marsi-Palik-rejtély

A család fél év után most hazatért Ausztráliából, és a jövőjüket Magyarországon tervezik. A Fókusznak részletesen is meséltek vakációjukról.

Az elmúlt évek egyik legrejtélyesebb eltűnése – így is nevezhetjük a házaspár nagy utazását Ausztráliába. Tavaly szeptemberben ugyanis fogták magukat, és különösebb csinnadratta nélkül elköltöztek a Föld túlsó felére. Az óriási távolság és a gyors elutazás miatt sokféle szóbeszéd kapott szárnyra. Anikót még halálos betegnek is kikiáltották. A médiacsöndet Palik László törte meg, amikor januárban telefoninterjút adott a Fókuszban.

Anikó műsorvezetőként 2009 februárjában köszönt el, Vince fia érkezése előtt. Amiért azonban az elmúlt fél évet Ausztráliában töltötték, az a nagyobbik fiú, Vilmos kruppbetegsége. A házaspár megelégelte gyermekük állandó köhögőrohamait és megfogadták az orvos tanácsát, aki azt javasolta, hogy hagyjanak ki egy hideg telet, mert az biztosan jót tesz majd Vilmos egészségügyi problémájának is.

Anikóék és a gyerekek nem sokat utazgattak a kontinensnyi országban, inkább helyben próbálták jól érezni magukat. Elutazásukkor kikapcsolták a telefonjaikat, e-mailt nem olvastak, és csak a családtagokkal tartották a kapcsolatot, ilyet előtte még soha nem csinálták. A kétgyermekes anyuka a Fókusznak elárulta, szerettek volna egy kicsit magukban lenni, családként létezni, ugyanakkor bevallotta, a fél év szoros összezártság nem volt vitáktól mentes.

A Palik család most végre hazatért, és a jövőjüket Magyarországon tervezik. Remélhetőleg Vilmos fiuk gyógyulása is tartós lesz, így Ausztráliába legfeljebb turistaként térnek majd vissza, de ez nem szerepel a közeli tervek közt.

AJÁNLOTT LINK:

Marsi Anikóék rejtélyes vakációja (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik