Szórakozás

Kisfiuk betegsége miatt tűntek el Palikék

Nem titkolóznak tovább Palik Lászlóék, a Fókuszban elárulták, mi történt 4 hónappal ezelőtt.

Palik László és Marsi Anikó szeptember óta elérhetetlenek, telefonjaikat kikapcsolták, és eltűntek a kíváncsi tekintetek elől. Néhány hónappal később azonban egyre képtelenebb pletykák láttak róluk napvilágot, amelyeket már nem hagyhattak szó nélkül.

A Hungaroring volt vezetője a Fókusznak megerősítette, valóba Ausztráliában pihennek, mégpedig nagyobbik fiuk, Vilmos egészsége miatt döntöttek úgy, hogy a telet melegebb helyen töltik. A kisfiúnál két éve kruppot diagnosztizáltak az orvosok, és bár ez nem egy drámai betegség, Vilmosnál súlyos tünetekkel jelentkezett. A család ezért jobbnak látta, ha elhagyják az országot egy kis időre, és elfogadják egyik ausztrál barátjuk meghívását.

Vilmos szerencsére azóta már jobban van, a köhögések elmúltak, és már egyáltalán nem kell gyógyszert szednie. A családfő határozottan cáfolta azt a képtelen pletykát is, miszerint felesége halálos beteg lenne.

Palik elárulta, egy-két hónapot még kint töltenek, de úgy tervezik, amint megjön a jó idő, tavasszal várhatóan visszatérnek Magyarországra.

AJÁNLOTT LINKEK:

Megszólalt Palik László! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik