Szórakozás

Keanu Reeves: jó itt lenni

A Mátrix sztárja még csak egy hete érkezett Magyarországra, máris egy raklapnyi autogramot kiosztott, és kedvesen beszélgetett is a rajongókkal.

A visszafogottságáról ismer világsztár lesötétített autóval érkezett ideiglenes budapesti otthonához szerda este, de mielőtt behajtott volna a mélygarázsba, perceken át osztogatta az aláírásokat. Sofőrje szerint mindezt szívesen teszi. Keanu az Aktív kérdéseire is örömmel válaszolt: „Nagyon klassz hely Magyarország, jól érzem itt magam” – mondta Mr. Mátrix.

Az autogramokért ádáz harc folyik. Az eltökélt celebvadászok már délután a sztár lakása előtt tébláboltak. Az egyik rajongó szerint a sztár közvetlen, nagyon laza, sőt van, aki szerint úgy néz ki, mint egy hajléktalan.

Steiner Kristófnak is sikerült néhány napja beszélgetnie a Mátrix sztárjával egy sajtótájékoztatón, mielőtt még hazánkba érkezett volna. Azt mondta neki: messzi földön híres Budapest – sok szempontból -, de leginkább abból, hogy sokkal jobb felszereltségünk van a filmforgatáshoz, mint Londonnak vagy akár Hollywoodnak. Kristóf szerint a színész nagyon megfontolt, és nem szereti a felhajtást.

A világsztár a 47 Ronin című filmet forgatja a rákospalotai Raleigh Stúdióban. Az alkotás egy csapat harcosról szól majd, akik gazdájuk halála után szent esküvel fogadják, hogy felkutatják és felelősségre vonják a tettest, kerüljön az bármibe. A magyarországi forgatások a tervek szerint április 30-án már véget is érnek.

AJÁNLOTT LINK:

Exkluzív felvételek! Keanu Reeves szerint Budapest jobb, mint Hollywood (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik