Szórakozás

Simpson és Wentz egymásnak esnek a gyerekért

Ashlee Simpson és Pete Wentz nem kívánnak kulturált módon megegyezni kisfiuk felügyeleti jogát illetően, inkább a bíróságon esnek egymásnak.

A páros bejelentése, miszerint „kibékíthetetlen ellentétek” miatt véget vetnének házasságuknak, teljesen váratlanul érte a bulvárvilágot február elején. A hivatalos válási papírokat Simpson adta be, és kérvényezte, hogy közös fiuk, a 2 éves Bronx felügyeletét egyedül láthassa el – ez utóbbi pont verte ki a biztosítékot leendő exférjénél.

Wentz ugyanis a napokban benyújtotta saját papírjait, amiben megtorpedózná Simpson felügyeleti kérelmét, és közös láthatást követel (valamint azt, hogy a további lehúzás elkerülése érdekében mindenki fizesse csak a saját ügyvédi költségeit, Simpson ugyanis szerette volna férjével kifizettetni a számlát).

A páros 2008 májusában házasodott össze, amikor Simpson már három hónapos terhes volt kisfiukkal. Egy évvel kezdtek el szállingózni a hírek, hogy talán nincs minden rendben a szerelmesek körül – a sajtóban megszólaló források főleg azt emelték ki, hogy Wentz folyamatosan turnézik, Ashlee pedig becsapva érzi magát, amiért otthon ülő anyukát csináltak belőle alig 26 évesen.

AJÁNLOTT LINKEK:

Forrósodik a Simpson-Wentz gyerekelhelyezési per – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik