Szórakozás

Ashlee Simpson válik

Az énekes-színésznő két és fél év házasság után szabadulna a rocker Pete Wentztől.

Jessica Simpson 26 éves húga komoly bírósági csatározásra készül – a sztárügyvéd, Laura Wasser képviseli majd, a perben pedig a 2 éves kisfiuk, Bronx felügyeleti jogán kívül az anyagiakról is meg kell majd egyezniük, hiszen a páros nem írt a lagzi előtt házassági szerződést.

Simpson a bíróságra beadott papírokban „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozott, szóvivőjén keresztül pedig arra kérte rajongóit, „tartsák tiszteletben a magánélethez való jogát, pláne most, életének egy ennyire nehéz és bonyolult szakaszában”.

Simpson és Wentz 2008 májusában házasodtak össze, az énekesnő ekkor már három hónapos terhes volt. Alig egy évvel a lagzi után azonban máris a házasságuk körüli problémákkal volt tele a bulvársajtó – a sztárok barátai egyöntetűen állítják, hogy ahogy akkor se, most sincs szó „harmadik félről”, Simpson és Wentz egyszerűen eltérő életet élnek, és gyökeresen máshogy látják a jövőjüket. A hölgy barátai a TMZ-nek tegnap azt mesélték, Wentz az utóbbi időben már kibírhatatlanul viselkedett otthon, az énekesnőnek tehát nem volt más választása, mint beadni a válópert.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ashlee Simpson válik Pete Wentz-től – angolul (UsMagazine.com)
Ashlee Simpson: ‘Pete már kibírhatatlan volt’ – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik