Szórakozás

Wentz már mindent megtenne, hogy ne kelljen elválnia

A rocker állítólag könyörgött feleségének, hogy ne adja be a válási papírokat.
Kapcsolódó cikkek

A lapoknak nyilatkozó barátok szerint Ashlee Simpsonnál végül azért telt be a pohár, mert fiuk születése óta Wentz gyakorlatilag folyamatosan turnézott, és saját bevallása szerint a jövőben sem szeretett volna kizárólag a családjára koncentrálni.

„Ashnek most lett elege a dologból. Ő bezzeg képes volt jegelni a zenei karrierjét, amikor Bronx megszületett, mindeközben Pete a mai napig úgy viselkedik, mintha egyedülálló lenne: folyamatosan a haverjaival van, és neki csak a zene létezik” – nyilatkozták a hozzáértők a The Hollywood Gossipnak.

Simpson tehát besokallt, és most kiutat keres – a beszámolók egyöntetűen állítják, hogy a két sztár még mindig nagyon szereti egymást, azonban amíg „azonos periódusba nem jutnak az életükben”, addig nem képesek együtt élni.

A válás híre még a legedzettebb bulvárolvasót is felkészületlenül érte, az utóbbi hónapokban még a sztárpár szerelmi vallomásaitól csöpögött a Twitter. „Minden alkalommal, amikor a kissrácra nézek, rájövök, hogy Ashlee mennyire jó édesanya, és még ennél is több” – volt olvasható Wentz Twitter-oldalán hétfőn, két nappal a válás hírének bejelentése előtt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pete könyörgött Ashleenek, hogy maradjon – angolul (hollywoodlife.com)
A folyamatos turnézás miatt szakít a pár – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik