Szórakozás

Szandika édesapja megunta a bujkálást

A férfi, aki régebben látni sem akarta lányát, most a Plasztik cica mellett kampányol.

Szandika és édesapja között már évekkel ezelőtt megromlott a kapcsolat, a férfi ugyanis nehezen viselte, hogy lánya zűrös alakokkal barátkozik és nem hagy fel a plasztikai műtétekkel. A dús ajkú valóságshow-hős a folyamatos veszekedések miatt börtönőrként dolgozó édesapja barátjához, Sanyihoz költözött, aki ettől kezdve gondját viselte.

Szandika édesapja eddig nem állt a nyilvánosság elé, hétfőn a NekedValóban azonban Sanyi unszolására végre megmutatta magát, és hírességgé lett lánya mellett kampányolt a műsorban. A férfi állítólag a későbbiekben is szeretne gyermeke mellett lenni, és már nagyon várja a találkozást a villalakóval.

A jó barát a Bors című napilapnak elárulta, a bár a Plasztik cica korán elköltözött otthonról, mindig vágyott az apai támogatásra. Sanyi éppen ezért most azt reméli, a ValóVilágnak köszönhetően végre rendeződik a viszony apa és lánya között és a család végre újra egymásra talál. Hozzátette: Szandika szülei csak most döbbentek rá, milyen értékes lányuk van. Hiszen ha egy fél ország szereti, akkor tényleg nem lehet rossz ember.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Apja visszafogadja Szandikát (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik